tel Comenzi telefonice (L-V: 9-16) 031.425.80.47
Categorii
Categorii

Transport

Serviciile de transport:

 

 

Va oferim serviciul de coletarie standard prin Posta Romana, valabil pentru orice localitate din Romania. Durata transportului este de 3-7 zile lucratoare din momentul expedierii.

 


Livrare la domiciliu prin Sameday Curier (transportul dureaza aproximativ 2 - 3 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii). Livrarea coletului se va face la adresa de destinatie pentru care s-a facut comanda. Veti fi contactat de curier pentru a vi se inmana coletul.

 
 
Livrare la domiciliu prin Urgent Cargus (transportul dureaza aproximativ 2 - 3 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii). Livrarea coletului se va face la adresa de destinatie pentru care s-a facut comanda. Veti fi contactat de curier pentru a vi se inmana coletul.
 
 
logo-gls Livrare la domiciliu prin GLS Courier (transportul dureaza aproximativ 2 - 3 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii). Livrarea coletului se va face la adresa de destinatie pentru care s-a facut comanda. Veti fi contactat de curier pentru a vi se inmana coletul.
 
 
bookurier-logo   Livrare la domiciliu prin Bookurier (transportul dureaza aproximativ 2 - 3 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii). Livrarea coletului se va face la adresa de destinatie pentru care s-a facut comanda. Veti fi contactat de curier pentru a vi se inmana coletul.
 
Grila transport:
 
Pentru comenzile cu valoare mai mica de 99 lei costul transportului este de:
 
-   9.99 lei/colet prin curier la nivel national
-   19.99 lei/colet prin Posta Romana
 
Pentru comenzile cu valoare mai mare de 99 lei, livrarea se face gratuit prin curier in orice localitate din tara.