tel Comenzi telefonice (L-V: 9-16) 031.425.80.47
Categorii
Categorii

Politica de confidentialitate

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. ABC Distributie Carte SRL are obligatia de a administra, in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre dvs. Scopul colectarii datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate. SC ABC Distributie Carte SRL este inregistrata ca operator de date cu caracter personal in registrul general de evidenta cu nr. 30988 
             Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, la adresa OP. 75 EXT1 CP. 2 Bucuresti.
             De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele dintre datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. S.C. ABC Distributie Carte SRL se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti. Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul si adresa de e-mail. In momentul in care doriti sa cumparati online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata.
              S.C. ABC Distributie Carte SRL nu incurajeaza SPAM-ul, nu comercializeaza, nu ofera si nici nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site.